Jump to content


Photo

Ask Questions and Report Bugs Here


  • Please log in to reply
330 replies to this topic

#21 The Arbiter

The Arbiter

    Arby

  • Nova Member
  • 10,738 posts

Posted 13 April 2011 - 04:06 AM

The only thing I'm getting is the occasional blue-font. Otherwise, she runs smooth, Captain.

The only thing I'm getting is the occasional blue-font. Otherwise, she runs smooth, Captain.

EDIT: Based on the weird error and double post malfunction here, I'm guessing we're not running so smooth anymore. :P

giphy.gif


#22 The Dingster

The Dingster

    THEY'RE GONNA KNOW US WELL

  • Nova Member
  • 189 posts

Posted 13 April 2011 - 04:08 AM

Yeah I think the white screen is just a flash error or whatever.
And that blue stuff keeps haunting me :wacko:
91% of Christian teens today are unsure of God being the absolute truth. If you're part of the 9% that is, put this text in your signature.

#23 V.Metalic

V.Metalic

    To defeat an enemy, you must know them.

  • Member
  • 5,113 posts

Posted 13 April 2011 - 04:15 AM

Hour ago I was not able to load the forums, something about SQL server that it is my problem or what... I dont remember it much.

Lestatsig_zps1b2b3b76.png


#24 Horatius

Horatius

    I am smarter in the books

  • Nova Member
  • 565 posts

Posted 13 April 2011 - 06:45 AM

Right after I posted to say everything worked, I got locked off. So I guess it's a problem for me too now. I'm just glad my post in Foundation didn't get doubled; that would have been really long. So is there actually a good chance that you'll need to make a whole new forum? What will happen to all the posts here if you switch to a new one?

Then out spake brave Horatius,

The Captain of the Gate:

"To every man upon this earth Death cometh soon or late.

And how can man die better

Than facing fearful odds,

For the ashes of his fathers,

And the temples of his gods."

 


#25 Saber-Scorpion

Saber-Scorpion

    Pandinus imperator.

  • Webmaster
  • 7,877 posts

Posted 13 April 2011 - 07:57 AM

Right after I posted to say everything worked, I got locked off. So I guess it's a problem for me too now. I'm just glad my post in Foundation didn't get doubled; that would have been really long. So is there actually a good chance that you'll need to make a whole new forum? What will happen to all the posts here if you switch to a new one?

If I do have to switch to a new forum, I will make this one into an archive like I did once before under happier circumstances.

However, I will try my best to avoid that if possible. I think I may have found the source of the problem, in fact (fingers crossed!). But I can't access it right now because my server's Plesk control panel seems to have died. If it's not one thing it's another, I swear... This is the trouble with running your own server instead of using some free stuff. You guys better appreciate this! :P

Anyway, I'll contact support tomorrow and see if they can fix it.

-Scorp


latest_comic.png

tinyicon_rss.pngtinyicon_facebook.pngtinyicon_twitter.pngtinyicon_flickr.pngtinyicon_deviantart.pngtinyicon_tumblr.pngtinyicon_pinterest.pngtinyicon_instagram.pngtinyicon_googleplus.pngtinyicon_patreon.png
 


#26 The Arbiter

The Arbiter

    Arby

  • Nova Member
  • 10,738 posts

Posted 13 April 2011 - 03:33 PM

No. Fix this one! Save this one! Get Ryan! He's, like, half-computer! :P

giphy.gif


#27 Squirrel

Squirrel

  • Nova Member
  • 777 posts

Posted 13 April 2011 - 07:06 PM

However, I will try my best to avoid that if possible. I think I may have found the source of the problem, in fact (fingers crossed!). But I can't access it right now because my server's Plesk control panel seems to have died. If it's not one thing it's another, I swear... This is the trouble with running your own server instead of using some free stuff. You guys better appreciate this! :P

Just SSH in with PuTTY, find the SQL log files and google the error code. Someone will have had the same problems and there will be instructions on how to fix it.

Right Scorp, check this out to find more specific details. Even if numbers and weird paths appear to mean nothing it could all be useful in finding the problem.

You're looking for something like this:
Posted Image

That's found at Admin -> Tools & Settings -> Logs -> SQL Error Logs.

I host the SSLF Minecraft Server. Head on over to Red Base to get added to the whitelist. If you would like to help out with paying the hosting bills, please do donate.

Also, have you considered becoming a Nova Member?


#28 Saber-Scorpion

Saber-Scorpion

    Pandinus imperator.

  • Webmaster
  • 7,877 posts

Posted 13 April 2011 - 08:02 PM

Actually, I think I may have fixed it! :D

I read a post by someone with the same problems and found out exactly which database table he had to repair. Once I got Codero to reset my Plesk control panel, I was able to log in and fix it. I think (tentatively) that it may be working now! Crustacean Freak's account and my test account both seem to function again. Still don't know what caused the problem in the first place, but there you go.

I appreciate the help though, Squirrel, and I will definitely keep what you said in mind for future reference. :) No matter how much I hate using PuTTY. :P I admit I'm a noob when it comes to dealing with server issues, so thanks. In fact, I'll go check on those error logs now to be sure I didn't miss something.

I will leave this topic open in case there are more issues. If anyone is still running into problems, report them here.

-Scorp


latest_comic.png

tinyicon_rss.pngtinyicon_facebook.pngtinyicon_twitter.pngtinyicon_flickr.pngtinyicon_deviantart.pngtinyicon_tumblr.pngtinyicon_pinterest.pngtinyicon_instagram.pngtinyicon_googleplus.pngtinyicon_patreon.png
 


#29 Michaelangelo

Michaelangelo

    >mfw im judging your posts

  • Nova Member
  • 4,841 posts

Posted 13 April 2011 - 11:59 PM

Whatever you did, it worked. For now. Yeah, I can look at the board, and I should be able to post now.

Violence & Silence: It's important for all of us.

Here's my Art Thread (it's German for Arthouse) and ArtStation.

tqtEf64.gif


#30 Crustacean Freak

Crustacean Freak

    Resident VW Enthusiast

  • Nova Member
  • 469 posts

Posted 14 April 2011 - 12:14 AM

I'm free! Thanks Scorp, I can post and view the forum now. :)

:Flickr
Gypsy King
Celephaïs (Mk 1)

Currently working on: Dustbowl (Novel), 1974 VW Beetle "Crow", Unnamed LEGO Space Freighter


#31 Sameth Prime

Sameth Prime

    Specialist

  • Member
  • 610 posts

Posted 14 April 2011 - 06:50 PM

I sometimes get a thing where I can see the Nova Board, I don't knwo if thats normal but it's kinda weird.

#32 Phaedrus

Phaedrus

    find inner soul

  • Moderator
  • 3,861 posts

Posted 21 April 2011 - 09:33 PM

Well, people have been reporting some more forum bugs lately, so I'm bumping this topic back up to the top. If you are experiencing any technical issues/glitches with the forums, please report them here so that Scorp may know, and act accordingly. Thanks.

#33 Dr. Dood von Doodstormer

Dr. Dood von Doodstormer

    Bane of Anarchy

  • Nova Member
  • 3,766 posts

Posted 21 April 2011 - 11:01 PM

The mods are crippled, their defenses are down... Now we strike.

Posted Image

"As soon as men decide that all means are permitted to fight an evil, then their good becomes indistinguishable from the evil that they set out to destroy." - Christopher Dawson


#34 Azoth

Azoth

    Defy me, and you will know what it is to stand against a god.

  • Member
  • 1,314 posts

Posted 09 May 2011 - 03:31 AM

Hm, it appears that I can't view YouTube videos... There's just an empty box with the media icon in the corner. Anyone else getting this?

Posted Image


#35 Squirrel

Squirrel

  • Nova Member
  • 777 posts

Posted 13 May 2011 - 11:06 PM

Hm, it appears that I can't view YouTube videos... There's just an empty box with the media icon in the corner. Anyone else getting this?

Update flash and reload your web browser. Problem fixed.

I host the SSLF Minecraft Server. Head on over to Red Base to get added to the whitelist. If you would like to help out with paying the hosting bills, please do donate.

Also, have you considered becoming a Nova Member?


#36 Azoth

Azoth

    Defy me, and you will know what it is to stand against a god.

  • Member
  • 1,314 posts

Posted 14 May 2011 - 09:54 PM

Update flash and reload your web browser. Problem fixed.

My Flash is already at the latest version.

Posted Image


#37 Squirrel

Squirrel

  • Nova Member
  • 777 posts

Posted 15 May 2011 - 02:12 AM

My Flash is already at the latest version.

Reinstall it, check for web browser updates, and if the problem still persists: reinstall your web browser.

I host the SSLF Minecraft Server. Head on over to Red Base to get added to the whitelist. If you would like to help out with paying the hosting bills, please do donate.

Also, have you considered becoming a Nova Member?


#38 Saber-Scorpion

Saber-Scorpion

    Pandinus imperator.

  • Webmaster
  • 7,877 posts

Posted 22 May 2011 - 11:12 AM

Hey guys, apparently there's a new issue with the forums.

If you are running the newest version of Internet Explorer, you may experience issues with drop-down menus, and accidental double-posts, particularly in profile comments.

I'm looking into it, but for now I suggest using a different browser, such as Google Chrome or Firefox.

-Scorp


latest_comic.png

tinyicon_rss.pngtinyicon_facebook.pngtinyicon_twitter.pngtinyicon_flickr.pngtinyicon_deviantart.pngtinyicon_tumblr.pngtinyicon_pinterest.pngtinyicon_instagram.pngtinyicon_googleplus.pngtinyicon_patreon.png
 


#39 880_ZERO

880_ZERO

    I give lead enemas.

  • Nova Member
  • 9,450 posts

Posted 22 May 2011 - 11:19 AM

Hey guys, apparently there's a new issue with the forums.

If you are running the newest version of Internet Explorer, you may experience issues with drop-down menus, and accidental double-posts, particularly in profile comments.

I'm looking into it, but for now I suggest using a different browser, such as Google Chrome or Firefox.

Multiquote buttons don't work, either. It seems to be with linking buttons and drop down menues.
Old timer

#40 Saber-Scorpion

Saber-Scorpion

    Pandinus imperator.

  • Webmaster
  • 7,877 posts

Posted 23 May 2011 - 09:48 PM

I installed a patch to the forums that should fix the Internet Explorer issues. Upon testing, it seems to have corrected the double-comments problem.

Let me know if any others persist.

EDIT: You may have to clear your browser cache if you want it to work right away.

-Scorp


latest_comic.png

tinyicon_rss.pngtinyicon_facebook.pngtinyicon_twitter.pngtinyicon_flickr.pngtinyicon_deviantart.pngtinyicon_tumblr.pngtinyicon_pinterest.pngtinyicon_instagram.pngtinyicon_googleplus.pngtinyicon_patreon.png
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

,